T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİNOP / DİKMEN - Şehit Bahattin Dolma İlkokulu

Şehit Bahattin Dolma İlkokulu

Telefon
03687712560
Belgegeçer
03687712560
WEB
https://sehitbahattindolmailkokulu.meb.k12.tr
Adres
KIRÇAL MAH. İTFAİYE CAD. NO7 DİKMEN / SİNOP
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, insanî ve ahlâkî değerlere sahip, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılâplarına, T.C. Anayasası’ na ilgili kanun ve yönetmeliklere, demokrasinin ilkelerine uygun, milli kültür değerlerini tanıyan, takdir eden, benimsenmesine ve yayılmasına yardımcı olacak bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :9
Öğrenci :77
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2068
Öğretim Şekli :Tam gün.
Saatler
08.30-15.00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İlçemizde ulaşım sıkıntısı yaşanmaktadır. Yakın İlçelerden Gerze 25-30 dk.lık mesafede Yakakent ise 15-20 dk.lık mesafededir. Öğretmenlerimiz genel itibari ile Gerze ilçesinde kalmaktadır. Yakakent´ ten ve Alaçam´ dan gelip giden öğretmenlerimiz de vardır. Öğretmenlerimiz kendi arabaları ya da diğer öğretmen arkadaşların arabalarıyla gelip gitmektedirler. Öğretmen servisi yoktur. Her gün sabah 7.30 Gerze´ den Dikmen´ e gelen ve saat 17.00 da Gerze´ ye giden minibüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur. Okulumuzda bulunan 70 öğrencinin 35´i taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerdir.
Yerleşim Yeri
İlçemiz 1990 yılında kurulmuş olup yüzölçümü 450 Km2´dir. İlçe, Kuzeybatıda Gerze İlçesi, Güneyde Durağan İlçesi, batıda Boyabat İlçesi ve Doğuda Samsun Yakakent İlçesi ile çevrilidir.İlçemizin merkez ve köylerinden büyük kentlere göç hareketi vardır. Genelde İlçede yaşayan kesimi yaşlılar oluşturmakta ve nüfusun %85´i köylerde yaşamaktadır.Adalet ve Bankacılık hizmetleri 34 Km uzaklıktaki Gerze İlçesinden yürütülmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 75 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır