SİNOP / DİKMEN - Şehit Bahattin Dolma İlkokulu

Mrt

Okulumuzda sosyal sorumluluk programı kapsamında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize doğa ve ağaç sevgisini kazandırmayı amaçlayan etkinliğimizde öğrencilerimiz fidanları diktikten sonra fidanlara can ssuyu verdiler.

Mrt

Kas

Okulumuzda her hafta cuma günleri son saatte okuma saati  projesi gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte bahçede, kolidorlarda ve sınıfta okulun her yerinde kitap okumaktayız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. 102. yılını kutladığımız program Okul Müdürümüz Yunus ŞENER yönetiminde Dikmen Kaymakamı Feyza Nur KILIÇ Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR ve Dikmen Halkının katılımlarıyla coşkuyla kutlandı. Öğretmenlerimizin üstün emekleriye hazırlamış oldukları program öğrencilerimizin gösterileriyle renkli görüntülere sahne oldu.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız İlçe Kaymamakımız Sayın Feyza Nur KILIÇ, Belediye Başkanımız Adnan ACAR ve protokolün diğer üyeleri, velilerimiz, öğrencilerimiz ve ilçemiz vatandaşlarının katılımlarıyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası programı çok değerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Programımız sevgili öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileriyle coşkuyla kutlandı.Yeni eğitim öğretim yılımızın herkese başarı getirmesi dileğiyle...

Eyl

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası  Başladı.

Tem

Okulumuz, telafide bahçede ki aktivitelerle ve sanatsal etkinliklerle çocuklarımızın hem sanatsal hem sosyal olarak gelişimlerine yardımcı oldu.Çocuklarımız eğlenirken öğrendi salgından uzak risksiz bir şekilde.

Nis

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Ramazan Köşesi' etkinliği kapsamında öğrencilerimiz hazırladıkları birbirinden güzel video ve fotoğraflarla Ramazan'a hoşgeldin diyorlar.

"Sıfır atık, geleceğe değer kattık."

İsrafın önlenmesi, geri dönüşüm malzemelerinin ekonomiye tekrar kazandırılması, daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için okulumuzun geri dönüşüm kutularını hazırladık.